Produkter

Fordeler med isolerte garasjeporter

isolasjon-garasjeporter-bestardører

Hvis du er et huseier som blir slått ned av effekten de kalde vintermånedene har på boareal og kjøretøy, kan det være verdt innsatsen å installere en helt ny isolert garasjeport . Å isolere en garasjeport gir en dimensjon til isolasjonen du kanskje allerede har satt inn i veggene og taket. Faktisk, ved å legge til isolasjon for garasjeporter , installerer du en annen barriere mellom hjemmets varme rammer og det nøyaktige inngangspunktet for kaldt vær.

Mens effekten av en isolert garasjeport kan endres avhengig av om garasjen din er festet til hjemmet ditt eller en egen struktur, er det flere fordeler som et ekstra lag med isolasjon kan gi. Her er tre fordeler med isolerte garasjeporter til hjemmet ditt.

1. Varmere miljø

Å isolere garasjeporten vil holde varm luft inne og kald luft ute. Mens frysende temperaturer uunngåelig titter gjennom når døren åpnes, gir isolasjon en barriere for å holde den kalde luften på utsiden når døren lukkes. Og det er ikke bare garasjen som vil holde seg varmere - rommene som grenser til veggene eller taket over garasjen din, vil også se de samme toasty fordelene med isolerte dører.

Varene du lagrer i garasjen din, vil også få et bedre liv. Verktøy som kraftvaskere og gassgressklippere vil ikke se væskene fryse - noe som utgjør en trussel mot deres indre arbeid. Du kan også forlenge levetiden til bilbatteriet ditt, med tanke på at en vil trives i temperaturer som hviler mellom 30 og 90 grader.

2. Garasjeportens energieffektivitet

Metall er et materiale som leder varme og kulde. Uten et isolasjonslag vil metallgarasjeporten overføre de kalde temperaturene som finnes utenfor. Enten du tilfører metall isolasjon eller velger en glassfiber garasjeport med skumkjerne, kan du bidra til den rapporterte 70 prosent reduksjonen av tapt varme i hele garasjen din om vinteren. Dette lar deg spare energi i hjemmet ditt mens du sparer ekstra penger på de månedlige regningene.

3. Stille, sterkere komponenter

Isolasjon for garasjeporter gjør dobbelt bruk som lydisolering. Det reduserer støy fra biler som zoomer forbi og vind som rasler gjennom ryggene og sprekkene på ytterdøren din. Ikke bare vil garasjeport være roligere - den vil også være sterkere. Å isolere en garasjeport et ekstra og til og med et tredje lag med bredde, avstivende mot sterk vind og til og med en utilsiktet bilhud.

Uten isolasjon på garasjeporter , kan du la kald luft komme inn gjennom ikke bare garasjen din, men alle rommene i hjemmet ditt. Du bruker også mer energi og gass hjemme for å varme opp interiøret, noe som reduserer drivstoffeffektiviteten. Isolerte garasjeporter holder deg ikke bare varm i de kalde vintermånedene - de holder deg også kjølig under de brennende sommervarmebølgene ved å regulere innetemperaturen og blokkere utvendige forhold.