Oloa

4 Faʻailoga E Manaʻomia Ona Suia Lou Faitotoʻa o Fale Faʻapipiʻi

O le faitotoa faletaavale o se lapoʻa tele ma masani ona faʻaaoga ulufale i lou fale. Aua le faʻatali e faʻalelei pe sui lou faitotoʻa faletaavale pe a e vaʻai i nei lapataiga faʻailo.

O Lau Fale Garage Door i lona Auala i fafo?

 luga-4-mafuaʻaga-e-suia-lou-tuai-fale-taʻavale-faitotoʻa-bestar-faitotoʻa

Saosaoa

E leai se faitotoa faletaavale faia e tatala uma i totonu o sekone. Peitai, oe tatau ona maitauina se tali vave e aunoa ma se faʻatuai. A faʻapea e amata ona tatala ma tapuni lemu le faitotoʻa o lau fale inisinia nai lo le taimi na e mauaina ai, atonu o lona uiga ua oʻo i le taimi e toe sui ai. Tasi le mea e teu i lou mafaufau, pe a amata le afi lemu, o le faitotoʻa lava ia e le mamao tele i tua.

 

Pisa

Leai seisi e fiafia e faʻalogo i se leo leotele pe a tatala pe tapuni se faitotoa faletaavale . E mafai ona avea faʻasoesa, ae o se faʻamanatu e tatau ona e faia se mea e uiga i lou faletaavale faitotoʻa. Atonu o lona uiga o se mea o loʻo leaga tele i le faitotoʻa ma e manaʻomia le toe faʻaleleia pe toe suia atoa. O le pisa e tatau ona matua faatauaina; e sili atu nai lo naʻo se faʻalavelave. O se fuʻa mumu lapoʻa ua oʻo i le taimi mo se sui. O le toe suia o lou faitotoʻa o faletaavale ua faʻateʻa ai le pisapisao mai totonu ma fafo o le fale.

 

Saogalēmū ma le Saogalēmū

O se tasi o vaega taua o le faitotoa faletaavale o le saogalemu ma le puipuiga o loʻo maua ai. Tele o
faitotoʻa i totonu o lou fale pe faʻaaogaina e teu ma taofia ni aitema taua. O faitotoʻa o faletaavale e mamafa tele ma e mafai ona manuʻa pe feoti pe a latou tapuni faʻafuaseʻi. E le gata i nei mataupu ona afaina ai se tasi o lou aiga, ae mafai foi ona latou faʻaalialia lou fale i le gaoi. Mafaufau i le ono leiloa mafai ona e aveina pe a fai o lau faletaavale ua le manuia. Aumai se  faitotoʻa faletaavale fou ma sefe  ma matou toe foʻi e malolo lelei i le po.

 

Foliga Vaaia

O le vaʻaia o lou fale taʻavale e mafai ona aʻafia ai le tau o meatotino ma le taofiofia o le apili o lou fale. I le aluga o taimi, o le fale taʻavale o le a faʻaalia ai faʻailoga o ofu ma loimata. O le faitotoʻa o le a aveina le sasaina mai le tau ma le faʻaaogaina pea. Atonu e te maua oe le le fiafia i foliga o le faitotoʻa ma e tatau ona suia. E mafai ona matou fesoasoani ia te oe e faʻafou le vaʻaiga o lou faitotoʻa faletaavale i se ata faʻaonapo nei e tutusa ma lou fale atoa.

Afai e te manatu o le taimi lenei e teu faafaigaluega ai i se fou faletaavale faitotoʻa,  faʻafesoʻotaʻi matou  pe asiasi i la matou  itulau mamanu soʻo se taimi.