Oloa

Faʻamanuiaga o Faʻapipiʻi Garage Doors

Faʻasao-faletaavale-faitotoʻa-bestar-faitotoʻa

Afai o oe o se tagata e ona le fale ua sasaina i lalo i le aʻafiaga o le malulu masina maluluina i luga o lou nofo potu ma taʻavale, e ono aoga le taumafaiga e faʻapipiʻi se ituaiga-fou faitotoa faletaavale . Faʻapipiʻiina o se faletaavale faitotoʻa faʻaopoopoina se itu i le faʻamama atonu ua uma ona e faʻaofiina i totonu o ou puipui ma faʻalo. O le mea moni, i le faʻaopopoina o mea e faletaavale faitotoʻa , o loʻo e faʻapipiʻiina se isi pa i le va o nofoaga mafanafana o lou fale ma le nofoaga tonu e ulufale ai mo le tau malulu.

E ui o aʻafiaga o se faitotoʻa faletaavale insulated mafai ona suia fuafua i le pe o lau faletaavale o loʻo faʻapipiʻi atu i lou fale poʻo se isi faʻavae, e tele aoga e mafai ona maua i se faʻaopoopoga faʻaopoopo o faʻaʻesega. Nei o tolu lelei o insulated faletaavale faitotoʻa mo lou fale.

1. Siosiomaga mafanafana

O le faʻamamaina o faitotoʻa o ou fale inisinia o le a fesoasoani e faʻatumauina le mafanafana o le ea i totonu ma malulu mai fafo. A o maalili le vevela o le a le mafai ona sao mai pe a matala le faitotoʻa, faʻamama faʻaopoopoina pa puipui mo le taofia o le malulu o le ea i fafo pe a tapunia le faitotoʻa. Ma e le naʻo le faletaavale o le a tumau ai le mafanafana - o potu e faʻatapulaʻaina puipui poʻo le faʻalo i luga aʻe o lau faletaavale o le a vaʻaia foʻi tutusa lelei togaoga o faitotoʻa faʻatotoina.

O aitema e te teuina i totonu o lau fale inisinia o le a vaʻaia foʻi se olaga sili atu. O mea faigaluega e pei o masini fufulu uila ma afi afi e le vaʻaia a latou suavai ua liu aisa - lea e avea ma faʻamataʻu i latou galuega i totonu. Oe mafai foi faʻalauteleina le ola o lau taʻavale maa, mafaufau tasi o le a lauolaola i le vevela e malolo i le va o 30 ma 90 tikeri.

2. Faʻamalositino Faitotoa Faigofie Malosiaga

Uamea o se mea e faʻatautaia le vevela ma le malulu. A aunoa ma se vaega o faʻamamaina, o lau uamea faletaavale faitotoʻa o le a faʻaliliuina le malulu vevela o lo oi fafo. Pe e te faʻaopoopoina faʻaʻeseʻesega i le uʻamea pe filifili se faitotoʻa faletaavale fau tioata ma le autu foam, oe mafai ona fesoasoani i le lipotia 70 pasene faʻaititia o leiloa leiloa i totonu o lau faletaʻalo i le taimi o le taumalulu. Lea faʻatagaina oe e sefe le malosiaga i totonu o lou fale a o sefe faʻasili tupe i luga o na masina pili.

3. Filemu, Vaega Malosi

Faʻamamaina mo faletaavale faitotoʻa faʻalua-tiute pei o leo. E faʻaititia ai le pisapisao o taʻavale o loʻo faʻasolosolo mai ma tafe mai le savili i luga o tumutumu ma taʻetaʻei o lau faitotoʻa i fafo. E le gata o le a faitotoa faletaavale - o le a malosi atu foi. O le faʻamamaina o le faitotoa faletaavale faʻaopopo ai le lona lua ma le lona tolu foʻi o vaega o le lautele o lau fale inisinia, o loʻo sauniuni mo matagi tetele, e oʻo lava i le taʻavale faʻafuaseʻi.

A aunoa ma le faʻamamaina i luga o faletaavale faitotoʻa , e mafai ona e faʻatagaina le ea malulu e sosolo i totonu e le gata i lau fale inisinia, ae o potu uma i lou fale. O le a e faʻaaogaina foʻi le tele o le malosi ma le kesi i lou fale e faʻamafanafana ai totonu, e faʻaititia ai le malosi o le suauʻu. O faitotoʻa o faletaavale e le faʻatauaina ai lou mafanafana i masina malulu o le tau malulu, latou te malu foi i le taimi o le vevela o le tau i le vevela o le tau e ala i le faʻatonutonuina o le vevela i totonu ma taofia tulaga o fafo.