Oloa

O le a le tele o le faletaavale faitotoʻa Ou Te Manaʻomia

Tele o tagata e faʻaaoga o latou fale taʻavale fale i aso uma e o ai ma ulufale i o latou fale. Faatasi ai ma le tele o taimi faʻagaioiga, o lona uiga e te ono tatalaina ma tapuni lou fale taʻavale faleaiti tusa ma le 1,500 taimi i le tausaga. I le tele o le faʻaoga ma le faʻamoemoe i lau fale taʻavale fale taʻavale, e te iloa o faʻafefea ona aoga? Tele o tagata e ona fale e ono le malamalama pe faʻafefea ona galulue faletaavale tatalaina faitotoʻa ma naʻo latou maitauina latou faletaavale faitotoʻa faitema pe a iai se mea e faʻafuaseʻi malepe.

A oʻo mai i le faʻatauina o se fale inisinia faletaavale, o le mea muamua e mafaufau i ai o le tele o lau faitotoʻa. Mo le tele o fale, o le faitotoʻa faletaavale tasi-taavale e 8 i le 9 futu lautele ma 7 i le 8 futu maualuga. Faʻalua-taʻavale faletaavale faitotoʻa e masani 16 futu lautele, ma le maualuga o 7 i le 8 futu. Afai o lau faletaavale ua fausia e ofi i se umi maualuga taʻavale, pei o se mamafa-tiute loli poʻo taʻaloga faʻafiafia, o lau faletaavale faitoto ono 10 futu le maualuga pe sili atu. Afai o lau faletaavale faitoto o se le masani tulaga lapoʻa, aua le popole! Bestar ofaina  faletaavale faitotoʻa  i le tele o lapopoʻa, ma matou te ofaina foʻi  faletaavale  faʻaputuga aoina e ofi ai agavai fua.

Mulimuli i nei faʻatonuga e fua ai ou faletaavale faitotoʻa .

1. O le maualuga ma le lautele

O le matala matala o le maualuga ma le lautele o le faʻavaʻa avanoa e le aofia ai taofi taofi.

O le matala e tatau ona tutusa le lapoʻa ma le faitotoʻa.

2. Potu Tauagavale & Tauagavale

O le potu i autafa o le mamao e manaʻomia i itu uma o le faitotoʻa e faʻataga ai mo le faʻapipiʻiina o le faʻatutuina o le ala tuʻufaʻatasia.

Laʻititi 4-1 / 2 ″ e manaʻomia mo se faʻasolosolo masani tautotogo.

3. Potu

Headroom o le avanoa e manaʻomia luga atu o le faitotoʻa mo faitotoʻa, ova auala, ma vaipuna. E le tatau ona i ai ni faʻalavelave i le faletaavale i totonu o lenei avanoa.

Fuataga mai le pito i luga o le faitotoʻa matala i le faʻalo (poʻo le fola faʻatasi) tatau ona: Minimum 12 ″ mo torsion vaipuna.

Faʻaaliga: afai o loʻo faʻatapulaaina potu potu, maualalo ulu potu avanoa e avanoa.

4. Potu i tua

Backroom o le mamao manaʻomia mai le faletaavale faitotoʻao matala agai i tua puipui o le faletaavale.

Fua faatatau maualalo tatau tutusa maualuga o le faitotoʻa faaopoopo 18 ″.

fua-faletaavale-faitotoʻa-tele