Why Choose Us - Bestar Doors Co., Ltd.
Welcome to Bestar lawang otomatis!
info@bestardoors.com

Napa Pilih kita

1. Pengalaman 11+ Industry Taun.
Kanthi luwih saka 11+ taun pengalaman produksi, kita wis dadi produsen anjog roller lawang lan lawang bagean karo solusi pionir produk, kaca kanggo Amerika Serikat, Kanada, Australia, Saudi Arabia, UAE, Qatar, Afrika Kidul, lan ing.

01-bestar-garasi-lawang-global-jaringan

2. Kuwat R & D Strength
We duwe tim techhnical profesional, kang arupi 9 engineers senior, terus-terusan fokus ing berkembang gaya anyar lawang roller rana lan lawang nduwur sirah bagean.

02-bestar-garasi-lawang-panel-bagean

01-bestar-garasi-lawang-panel-bagean

3. Quality Assurance.
Kita wis diadegaké sistem kontrol kualitas ketat saindhenging proses Manufaktur kabeh, baku Sourcing, produksi, packing dipun, kang bakal nggawe sampeyan enhoy produk kualitas speed.

01-bestar-garasi-lawang-quality-kontrol

01-bestar-garasi-lawang-packing

4. Siji Stop Shopping.
Minangka Produsèn, kita bisa kurban sing sawetara sing kebak lawang otomatis, kayata roller lawang rana, bagean lawang garasi nduwur sirah, motor kontrol lan aksesoris.

01-bestar-garasi-lawang-harware-aksesoris

01-bestar-roller-lawang-aksesoris

5. Professional Service Sales.
Yen wis milih garage lawang Bestar kanggo ngarep utawa workshop, sampeyan bisa seneng kaendahan, safety lan quietness saka iku. 24/7 Service & Support tim bakal siap kanggo sampeyan kapan.

001-bestar-garasi-lawang-layanan

6. Price Competitive.
Kilang langsung, rega kurang. Privasi rega paling kita bakal nggawe sampeyan dadi luwih kuwat.

01-bestar-garasi-lawang-loading

Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran bab produk kita, mangga ninggalake pesen kanggo kita,  utawa ngobrol karo kita by  Mobile/Whatsapp: +86-13821967889.

 


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane