Why Choose Us - Bestar Doors Co., Ltd.
Wilujeng sumping di Bestar panto otomatis!
info@bestardoors.com

Naha Pilih Us

1. Garapan 11+ Industri Taun.
Kalawan leuwih 11+ taun pangalaman produksi, kami geus jadi produsén ngarah roller panto na lawang sectional kalawan solusi pioneering produk, ékspor ka AS, Kanada, Australia, Arab Saudi, UAE, Qatar, Afrika Kidul, jeung saterusna.

01-bestar-garasi-panto-global-jaringan

2. Strong R & D Kakuatan
Urang gaduh tim techhnical profésional, nu diwangun ku 9 insinyur senior, terus difokuskeun ngamekarkeun gaya anyar lawang roller jepret na lawang overhead sectional.

02-bestar-garasi-lawang-panel-bagian

01-bestar-garasi-lawang-panel-bagian

3. Quality jaminan.
Kami geus ngadeg sistem kadali kualitas ketat sapanjang proses manufaktur sakabéh, ti bahan baku sourcing, produksi, paking ka kiriman nu bakal ngajadikeun anjeun enhoy produk kualitas hign.

01-bestar-garasi-lawang-kualitas-control

01-bestar-garasi-lawang-packing

4. Salah gaul balanja.
Salaku produsén a, urang tiasa nawiskeun anjeun rentang pinuh ku panto otomatis, kayaning roller lawang jepret, sectional panto garasi overhead, motor kontrol jeung asesoris.

01-bestar-garasi-lawang-harware-asesoris

01-bestar-roller-lawang-asesoris

5. Profesional Service Penjualan.
Lamun anjeun geus dipilih garasi lawang Bestar keur lembur atawa workshop, Anjeun bisa ngarasakeun keindahan, kaamanan jeung quietness tina eta. 24/7 Service & Rojongan tim bakal siap pikeun anjeun kapan.

001-bestar-garasi-lawang-jasa

6. Harga kalapa.
Pabrik langsung, harga saeutik. Kawijakan harga pangalusna kami bakal ngajadikeun anjeun jadi leuwih kuat.

01-bestar-garasi-lawang-loading

Mun anjeun mibanda patalékan atanapi saran ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun pesen ka kami,  atawa ngobrol jeung urang ku  Mobile/Whatsapp: +86-13821967889.

 


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra