Welcome to Bestar lawang otomatis!
info@bestardoors.com

Welcome to Bestar

Bestar otomatis Pintu Co., Ltd, diadegaké ing taun 2006, iku sawijining perusahaan anjog pintu otomatis ing China.
Ing 11 taun kepungkur, kita fokus ing developping, ngrancang lan prodhuksi lawang roller lan lawang bagean, lan saiki kita wis diekspor kanggo liwat 20+ negara.

Apa kita nuruti

Roller Door & Bagean Pintu Gallery

Napa Pilih kita

11+ produksi taun lan pengalaman kaca. Professional kanggo USA lawang garasi standar, lawang commecial lan hardwares. Spesialis ing Australia jinis roller lawang lan aksesoris.
Napa Pilih kita
  • Pengalaman 11+ Taun <br/>

    0111+ Taun
    Pengalaman

    11+ taun pengalaman developping, ngrancang lan prodhuksi lawang garasi, kaca kanggo Amerika Serikat, Kanada, Australia, Peru, UAE ...
  • Kuwat <br/> R & D Strength

    02Kuwat
    R & D Strength

    tim technical profesional, terus-terusan fokus ing R & D gaya anyar lawang garasi lan lawang komersial
  • Quality <br/> Assurance

    03Quality
    Assurance

    sistem kontrol kualitas ketat, baku Sourcing, produksi, packing dipun.
  • One Stop <br/> Shopping

    04One Stop
    Shopping

    sawetara sing kebak sistem lawang otomatis, kayata lawang roller, lawang bagean, motor kontrol, hardware lan aksesoris.
  • Professional <br/> Sales Service

    05Professional
    Service Sales

    24/7 Service & Support tim bakal siap kanggo nggawe solusi garasi lawang efisien kanggo sampeyan.
  • Competitive <br/> Price

    06Competitive
    Price

    Kilang langsung, rega kurang. Best rega privasi support bakal ndadèkaké kowé luwih kuwat.
bab

Welcome to Join Kita Global Dealer Network

11+ Taun Pabrik lan Ekspor Pengalaman

USA Standard Garasi Pintu & Pintu Commercial

Australia Koleksi Roller Doors & Accessories

Join Us

News Center

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Star