Dealer Recruitment - Bestar Doors Co., Ltd.
Welcome to Bestar lawang otomatis!
info@bestardoors.com

Dealer Recruitment

1. Kabutuhan Cooperation lan Proses
(1) Consult
Sampeyan bisa hubungi kita liwat jaringan, telephone, fax utawa cara liyane.

(2) Gambar Aplikasi
Isi wangun aplikasi lan sijine nerusake aplikasi ditulis.

(3) Corporation ngevaluasi
Kita bakal ngira-ngira kekuatan, lan ngira-ngira isi kalebu nanging ora winates kanggo:
karosan Paduka esteemed perusahaan: Capital, kredit bank lan ngadeg, layanan aksesoris, sawise-sales.
Aplikasi informasi sing diwenehake dening perusahaan esteemed.

(4) Mlebu Contract
Miturut ngira-ngira kasil, kita mlebu persetujuan distribusi lan nyiyapake rencana dodolan taunan lan seprapat.

(5) Support Sakteruse
Loro-lorone nindakake Responsibilities cocog lan kewajiban miturut syarat tartamtu saka persetujuan distribusi.

bestar-roller-lawang-customer

2. Support Privasi Kita
(1) Price Support
Kita bakal ndhukung sampeyan karo rega stabil lan competitive, liyane sampeyan bakal seneng rega khusus kanggo model tartamtu aksesoris lawang otomatis.

(2) Dhukungan kanggo Nyebarke
A bathi tartamtu balen bakal diwenehi nalika jumlah sales tekan menyang target sarujuk.

(3) Support Development Market
Kanggo sawetara pasar penting utawa pasar karo gedhe potensial, kita bakal bisa bebarengan karo sampeyan kanggo nggawe plans ngembangaken kaya madegaken website B2C nasional, mbeta metu Day Pelanggan 'lan njupuk bagéyan ing sawetara pameran lokal lan aktivitas lan ing. Our company bakal menehi sawetara support dana ing sesuai karo persetujuan antarane kita.

(4) Technical utawa Solution Support
Kanggo sawetara proyèk utama utawa klien, kita engineers R & D utawa direktur departemen technical bakal bebarengan karo kowé kanggo ngunjungi pimpinan project lan komunikasi syarat project lan nambah utawa maneh desain produk miturut syarat khusus.

(5) Sawise Service
engineers sales-layanan Kita tansah ing pasar tombol kanggo pelanggan lan cooperators kanggo mutusake masalah masalah produk.

(6) Aksesoris Support
Kita nyoba kanggo nyedhiyani sawetara aksesoris karo OA Pembayaran kanggo customer nyetel panyimpenan aksesoris lan ngurangi tekanan awis.

(7) Support Training
kursus latihan Free Yahoo kanggo nambah kapasitas marketing lan layanan customer.

bestar-lawang-bakul-recruitment

 


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck