Dealer Recruitment - Bestar Doors Co., Ltd.
Добредојдовте на автоматски врати BESTAR!
info@bestardoors.com

услуга за вработување

1. Барање за соработка и процесот на
(1) Консултирајте
Можете да контактирате со нас преку мрежа, телефон, факс или друг метод.

(2) да поднесе барање
Пополнете апликација и излезе со писмено барање.

(3) корпорација Оценете
Ние ќе се оцени вашата сила, како и оценка содржини, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на:
Вашата ценета сила компанијата: Капитал, банкарски кредитен рејтинг и углед, додатоци, по продажбата на услуги.
Информации за спроведување што се предвидени од страна на вашиот ценет компанија.

(4) да го потпише договорот
Според оцени резултат на тоа, ние го потпише договорот за дистрибуција и да се воспостави план годишни и квартални продажбата.

(5) По Поддршка
Двете страни вршат соодветните одговорности и обврски во согласност со специфичните барања на договор за дистрибуција.

BESTAR ролери-врата-клиентите

2. Нашата поддршка на политиката
(1) Цена Поддршка
Ние ќе ви помогне со стабилна и конкурентна цена, покрај вас ќе уживаат во специјална цена за одредени модели на додатоци автоматска врата.

(2) поддршка на дистрибуција
А некои профит попуст ќе се дава кога износот на продажба постигнува со договорената цел.

(3) поддршка на развојот на пазарот
за некои важни пазари или пазари со голем потенцијал, ние ќе работиме заедно со вас да се направи развој на планови како и за создавање на национално сајт B2C, вршење на Денот на потрошувачите и учество во некои локални изложби и активности и така на. Нашата компанија ќе им даде некои поддршка фонд во согласност со договорот меѓу нас.

(4) Техничка или решение за поддршка на
За некои големи проекти или клиенти, нашите R & D инженери или технички оддел директор ќе заедно со вас да ја посетите носител на проектот и да се комуницира на проектните барања и да се подобри или ре-дизајн на производи во согласност со посебните барања.

(5) По услуги
Нашите инженери-продажба на услуги се секогаш во клучните пазари за да се помогне на клиентите и соработниците за решавање на прашањата на производот.

(6) Алатки Поддршка
Ние се обидуваме да се обезбедат некои додатоци со ОП за платен промет да им помогне на клиентите се приспособат додатоци багаж и да се намали притисокот пари.

(7) Обука за поддршка на
курсеви Бесплатен тренинг за цел да се подобри маркетинг капацитети и услуги на клиентите.

BESTAR-врати-дилер вработување

 


Прашање Сега
  • * CAPTCHA: Ве молиме изберете ѕвезда