Dealer Recruitment - Bestar Doors Co., Ltd.
Mirë se vini në dyer automatike Bestar!
info@bestardoors.com

Dealer Rekrutimi

1. Bashkëpunimi Kërkesa dhe Procesi
(1) Consult
ju mund të na kontaktoni përmes rrjetit, telefon, faks ose metodë tjetër.

(2) të paraqesë një kërkesë
Plotësoni një formular aplikimi dhe të vënë përpara një kërkesë me shkrim.

(3) Corporation Vlerëso
Ne do të vlerësojë fuqinë tuaj, dhe të vlerësojë përmbajtjen duke përfshirë por jo kufizuar në:
forcën tuaj me famë Kompanisë: Capital, bankare klasifikimin e kredive dhe në këmbë, aksesorëve, pas shitjes shërbimi.
Informacioni Aplikimi dhënë nga kompaninë tuaj me famë.

(4) Kontrata Sign
Sipas vlerësuar rezultatin, ne të nënshkruajë marrëveshjen e shpërndarjes dhe të ngritur planin e shitjes vjetore dhe tremujore.

(5) Mbështetje Pas
dy palët të kryejnë përgjegjësitë dhe detyrimet përkatëse në përputhje me kërkesat specifike të marrëveshjes së shpërndarjes.

Bestar-rul-derë-klient

2. Politika mbështetjen tonë
(1) Mbështetja Price
Ne do t'ju mbështesim me çmim të qëndrueshme dhe konkurruese, përveç ju do të gëzojë një çmim të veçantë për modele të veçanta të aksesorëve dyer automatike.

(2) Mbështetje për Shpërndarjen e
një të caktuar fitimet zbritje do të jepet kur shuma e shitjes arrin në objektivin rënë dakord.

(3) Mbështetje Zhvillimi i Tregut
Për disa tregje të rëndësishme apo tregjet me potencial të madh, ne do të punojmë së bashku me ju për të bërë planet në zhvillim si krijimin e website-in kombëtar B2C, kryerjen Dita e konsumatorëve dhe duke marrë pjesë në disa ekspozita dhe aktivitete lokale dhe kështu në. Kompania jonë do të japë një mbështetje fond në përputhje me marrëveshjen mes nesh.

(4) Teknike apo Mbështetje zgjidhje
për disa projekte të mëdha ose të klientëve, R & D tonë inxhinierë apo drejtori i departamentit teknik do të së bashku me ju për të vizituar udhëheqësin e projektit dhe të komunikojnë kërkesat e projektit dhe për të përmirësuar ose të ri-projektimin e produkteve sipas kërkesave të veçanta.

(5) Pas Shërbimi
tona inxhinierë shitjet-shërbimit janë gjithmonë në tregjet kryesore për të ndihmuar klientët dhe bashkëpunëtorët për të zgjidhur çështjet e produktit.

(6) Accessories Mbështetje
Ne jemi duke u përpjekur për të siguruar disa pajisje me OA Pagesa për të ndihmuar klientit të rregulluar pajisje ruajtje dhe për të reduktuar presionin e parave të gatshme.

(7) Trajnimi Mbështetje
kurse falas trajnimi për qëllim të përmirësojë kapacitetin e marketingut dhe shërbimi ndaj klientit.

Bestar-dyert-dealer-rekrutimit

 


Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Truck