мобилен-банер

Треба да ја набавите нашата нова брошура и најновиот ценовник?

Добредојдовте на BESTAR

Компанијата Bestar Automatic Doors Co., Ltd, основана во 2006 година, е водечки производител на ролетни врати и надземни врати во Кина.
За вратите на ролетни, ние носиме стандард во Австралија и поддржавме 17 партнери да ја изградат својата нова фабрика и произведоа прилагодени додатоци за да се задоволи побарувачката на пазарот.
За пресечни надземни врати, ние носиме стандард на САД и поддржавме 12 партнери да станат топ 3 дилер на нивниот локален пазар. Без оглед на стандардната големина на вратата од гаражата 8 "* 7", 8 "* 8", 9 "* 7", 9 "* 8", 16 "* 7", 16 "* 8" или прилагодена големина на комерцијална врата, до 38 ', сите достапни од нас. Целосен систем за хардвер и додатоци како шарка, валјак, кабел, пружина, трака, исто така може да им помогне да заштедат цена.
во врска со

ролери врати

14+ години искуство на производство на врати со валјаци и врати со врати во Кина, фокус на пазарот на Австралија, САД, Канада Саудиска Арабија и ОАЕ.

Надземни врати

12+ години искуство со производство на надземни врати и пресечни врати, фокус на пазарот на САД, Канада Бразил и Аргентина.

Делови и додатоци

Додатоци за вратите на ролерите: пролет, прицврстувач на пролетта, У завртка, тркало за тапан, централна брава, поли водич
accessories Додатоци за надземни врати: пролет, цевка на вратило, трака, шарка, валјак, кабел, кабелски барабанШто велат нашите клиенти

Прекрасни сведоштва од наш партнер во САД, Канада, Саудиска Арабија

Салиман

Од 2008 година, ние работевме со Бестар скоро 12 години за деловна активност на вратите. Ви благодариме за вашата поддршка, станавме топ 3 производители на нашиот локален пазар на Саудиска Арабија.

Салиман

Johnонсон

Многу добар квалитет на станбени врати и комерцијални врати од Бестар, овие производи со висока вредност на R имаат добар пазар во Канада

Johnонсон