Dealer Recruitment - Bestar Doors Co., Ltd.
Wilujeng sumping di Bestar panto otomatis!
info@bestardoors.com

dealer rekrutmen

1. sarat Gotong royong tur Prosés
(1) Taroskeun
Anjeun bisa ngahubungan kami liwat jaringan, telepon, fax atawa metoda sejenna.

(2) Gambar hiji Aplikasi
Eusian hiji formulir aplikasi tur nyimpen maju hiji aplikasi ditulis.

(3) Corporation evaluate
Urang bakal evaluate kakuatan anjeun, sarta evaluate eusi kaasup tapi teu diwatesan ka:
kakuatan anjeun esteemed parusahaan: Ibu, rating kiridit bank na ngadeg, layanan asesoris, sanggeus-jualan.
Aplikasi informasi nu disadiakeun ku perusahaan esteemed.

(4) Asup Kontrak
Numutkeun evaluate hasilna, urang asup ka perjangjian distribusi jeung nyetél rencana jualan taunan tur quarterly.

(5) Rojongan saterusna
Boh sisi nedunan tanggung jawab saluyu sareng kawajiban nurutkeun sarat husus tina perjangjian sebaran.

bestar-roller-panto-customer

2. Rojongan Sarat jeung Kaayaan kami
(1) Harga Rojongan
Kami baris ngarojong anjeun kalawan harga stabil sarta kalapa, di sagigireun anjeun bakal ngarasakeun harga husus keur model husus tina asesoris panto otomatis.

(2) Rojongan kana dikabaran
A kauntungan tangtu potongan harga bakal dibéré nalika jumlah jualan achieves kana udagan sapuk.

(3) Rojongan Development Market
Kanggo sababaraha pasar penting atawa pasar kalawan poténsi hébat, urang bakal gawé bareng sareng anjeun nyieun rencana ngembang kawas ngadegkeun website B2C nasional, mawa kaluar Poé Konsumén 'sarta nyokot bagian dina sababaraha paméran lokal jeung kagiatan tur jadi on. Parusahaan urang bakal masihan sababaraha rojongan dana saluyu jeung perjangjian antara urang.

(4) Téknis atanapi Solusi Rojongan
Kanggo sababaraha proyék utama atanapi klien, kami insinyur R & D atawa diréktur departemen teknis bakal bareng jeung anjeun didatangan pamingpin proyék jeung komunikasi syarat proyék tur ningkatkeun atawa ulang desain produk nurutkeun sarat husus.

(5) Saatos Service
insinyur jualan-jasa kami sok di pasar konci pikeun mantuan para nasabah tur cooperators pikeun ngabéréskeun isu produk.

(6) Asesoris Rojongan
Urang nyobian nyadiakeun sabagian asesoris kalawan oa pamayaran pikeun mantuan customer ngaluyukeun gudang asesoris sarta ngurangan tekanan tunai.

(7) Rojongan Pelatihan
kursus latihan Free Tujuan pikeun ngaronjatkeun kapasitas pamasaran jeung layanan palanggan.

bestar-lawang-dealer-rekrutmen

 


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star