Produkte

Pse keni nevojë për një derë të izoluar të garazhit

dyer garazhi të izoluar-me-vlera më të larta-bestar-garazhi

Një  garazhi mbulon hapjen më të madhe në shtëpinë tuaj, një derë e izoluar do t'ju ndihmojë të zvogëloni transferimin e nxehtësisë ose ajrit të ftohtë në garazhin tuaj. Kjo është e rëndësishme për një numër arsyesh:

(1) Nëse garazhi juaj është i bashkangjitur në shtëpinë tuaj, ajri në garazh mund të kalojë përmes derës në zonën tuaj të banimit. Një derë e garazhit e izoluar do të zvogëlojë transferimin e ajrit nga jashtë në brendësi.

(2) Nëse përdorni garazhin tuaj si punëtori, komoditeti juaj do të jetë një përparësi kryesore. Një derë e izoluar e garazhit do të ndihmojë në mbajtjen e temperaturës në garazh brenda një diapazoni më të ngushtë të temperaturës krahasuar me diapazonin ekstrem të temperaturës së jashtme.

(3) Nëse garazhi juaj është poshtë një dhome tjetër në shtëpinë tuaj, ajri mund të kalojë nëpër tavanin e garazhit në dyshemenë e dhomës sipër. Një derë e izoluar do të mbajë temperaturat në garazh mjaft të qëndrueshme për të zvogëluar luhatjen e temperaturës në dhomën e mësipërme.

(4) Një derë e garazhit e izoluar është përgjithësisht më e qetë dhe ka një brendshme më tërheqëse sesa një derë jo të izoluar.

izoluar-garazh-dyer-rritje-rehati

Çfarë është R-Vlera?

R-Vleraështë një masë e rezistencës termike që përdoret në ndërtesën dhe industrinë e ndërtimit. Në mënyrë të veçantë, vlera R është rezistenca termike ndaj rrjedhës së nxehtësisë. Shumë prodhues përdorin vlera R për të treguar efikasitetin e energjisë së produktit të tyre. Ky numër llogaritet bazuar në trashësinë e izolimit dhe vetitë e saj kimike. Sa më i lartë të jetë numri i vlerës R, aq më të mira janë vetitë izoluese të materialit.

Dyert Garage të Serisë Bestar Model 5000, me Vlerën R 17.10, të prodhuara me konstruksion 3 shtresash (çelik + izolim + çelik), sigurojnë forcë të jashtëzakonshme, efiçiencë të energjisë, rezistencë ndaj ndryshkut dhe zvogëlim të zhurmës. Trashësia 2 "e izolimit poliuretani dhe goma e ndërprerjes termike i bën ato dyer të rezistojnë në nxehtësi dhe të ftohtë, ndërsa nyja gjuhë-brazdë ndihmon në mbylljen e erës, shiut dhe borës. 

bestar-izolim-garazh-dyer-vlera-r-17.10