celular-banderolë

Duhet të merrni broshurën tonë të re dhe listën më të fundit të çmimeve?

Mirë se vini në Bestar

Bestar Automatic Doors Co, Ltd, themeluar në vitin 2006, është një prodhuesi kryesor i dyerve të rrotullave dhe dyerve të sipërme në Kinë.
Për dyert e grilave, ne kemi standarde Australiane dhe kemi mbështetur 17 partnerë për të ndërtuar fabrikën e tyre të re dhe prodhuar pajisje të personalizuara për të përmbushur kërkesat e tregut.
Për dyert e sipërme sektoriale, ne kemi standardin e SHBA dhe kemi mbështetur 12 partnerë për t'u bërë 3 shitësit më të mirë në tregun e tyre lokal. Pa marrë parasysh madhësinë standarde të derës së garazhit 8 "* 7", 8 "* 8", 9 "* 7", 9 "* 8", 16 "* 7", 16 "* 8" ose madhësia e personalizuar e derës komerciale, e cila deri në 38 ', të gjitha në dispozicion nga ne. Hardware dhe sistem i plotë i aksesorëve si varet, rul, kabllo, sustë, pistë, gjithashtu mund t'i ndihmojë ata të kursejnë koston.
për

Dyer me rul

Përvoja e prodhimit të dyerve të rrotullave dhe dyerve të mbledhjes 14+ vjet në Kinë, përqendrohuni në Australi, SHBA, Kanada Arabia Saudite dhe tregu i Emirateve të Bashkuara Arabe.

Dyert e sipërme

12+ vjet eksperiencë në prodhimin e dyerve të sipërme dhe dyerve sektoriale, përqendrohuni në tregun e SHBA, Kanada Brazili dhe Argjentina.

Pjesë dhe aksesorë

Aksesorë të dyerve të rrotullave: pranverë, pirg pranverë, rrufe në qiell, rrota e daulles, bllokues qendror, udhëzues poli
accessories pajisje shtesë të dyerve të sipërme: sustë, tub boshti, pista, varen, rul, kabllo, daulle kablloreÇFARAY THOT KLIENTT TON

Dëshmi të Tmerrshme nga Partneri ynë në SHBA, Kanada, Arabi Saudite

Saliman

Që nga viti 2008, ne kemi punuar me Bestar gati 12 vjet për biznesin e dyerve të mbledhjes. Faleminderit për mbështetjen tuaj, ne jemi bërë 3 prodhuesit kryesorë në tregun tonë lokal të Arabisë Saudite.

Saliman

Xhonson

Cilësi shumë e mirë e dyerve të banimit dhe dyerve komerciale nga Bestar, këto produkte me vlera të larta R kanë një treg të mirë në Kanada

Xhonson