Who We Are - Bestar Doors Co., Ltd.
Wilujeng sumping di Bestar panto otomatis!
info@bestardoors.com

Saha Urang Dupi

Bestar otomatis Lawang Co., Ltd, ngadegkeun taun 2006, nyaéta produsén ngarah tina roller jepret panto na lawang overehead sectional di Cina. 

Anjog Produsén of Roller Shutter Lawang & Lawang overhead Sectional

Dina 11 taun kaliwat, urang terus difokuskeun ngembang, ngarancang jeung ngahasilkeun produk panto otomatis tur kiwari kami geus dibere di 5 kota jeung padamelan leuwih 150 urang.

Kami geus lulus sertifikasi of ISO9001: Sistim manajemén kualitas 2000 sarta ISO 14001: Sistim manajemén lingkungan 2004, sakabeh produk urang nu lengkep patuh kalayan 3C, CE jeung régulasi UL.

02-Roller-Door-Sectional-Door-Garasi-Door-Factory

01-Roller-Door-Sectional-Door-Garasi-Door-Mesin

002-bestar-garasi-lawang-jasa

Rakan dipikaresep anjeun Roller Shutter Lawang & Lawang overhead Sectional

Lamun anjeun geus dipilih garasi lawang Bestar keur lembur atawa workshop, Anjeun bisa ngarasakeun keindahan, kaamanan jeung quietness tina eta. 24/7 Service & Rojongan tim bakal siap pikeun anjeun kapan.

Nepi ka tungtun taun 2016, kami geus diékspor ka leuwih 20 nagara, kayaning AS, Kanada, Méksiko, Brasil, Columbia, Australia, Jepang, Korea, Singapura, Thailand, Vietnam, UAE, Qatar, Arab Saudi jeung saterusna, loba aranjeunna geus jadi parusahaan ngarah di pasar panto otomatis lokal.

03-Roller-Door-Sectional-Door-Garasi-Door-Rakan

 

 


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala