Wilujeng sumping di Bestar panto otomatis!
info@bestardoors.com

Wilujeng sumping di Bestar

Bestar otomatis Lawang Co., Ltd, ngadegkeun taun 2006, nyaéta produsén ngarah tina panto otomatis di Cina.
Dina 11 taun kaliwat, urang difokuskeun developping, ngarancang jeung ngahasilkeun lawang roller na lawang sectional, sarta ayeuna urang geus diékspor ka leuwih 20+ nagara.

Naon Urang Naha

Roller Door & Sectional Lawang Galeri

Naha Pilih Us

11+ produksi taun sarta pangalaman ékspor. Profésional pikeun AS panto garasi baku, lawang commecial na hardwares. Ngahususkeun di Australia tipe roller lawang jeung asesoris.
Naha Pilih Us
  • Garapan 11+ Taun <br/>

    0111+ Taun
    Garapan

    11+ taun pangalaman developping, ngarancang jeung ngahasilkeun panto garasi, ékspor ka AS, Kanada, Australia, Peru, UAE ...
  • Kuat <br/> R & D Kakuatan

    02Strong
    R & D Kakuatan

    Tim teknis profésional, terus difokuskeun R & D gaya anyar panto garasi na lawang komérsial
  • Kualitas <br/> jaminan

    03Quality
    jaminan

    sistim kontrol kualitas ketat, ti bahan baku sourcing, produksi, paking ka kiriman.
  • Salah gaul <br/> balanja

    04Salah gaul
    balanja

    rentang pinuh ku sistem panto otomatis, kayaning lawang roller, lawang sectional, motor kontrol, hadwér katut asesoris.
  • Profésional <br/> Penjualan Service

    05Profesional
    jualan Service

    24/7 Service & Rojongan tim bakal siap nyieun solusi garasi panto efisien keur anjeun.
  • Kalapa <br/> Harga

    06kalapa
    Harga

    Pabrik langsung, harga saeutik. Pangalusna harga kawijakan rojongan bakal ngajadikeun anjeun jadi leuwih kuat.
kira-kira

Wilujeng sumping di Gabung kami Global Dealer Network

11+ Taun pabrik jeung Ékspor Garapan

AS Standar Garasi Lawang & Lawang komérsial

Australia Tipe Roller Lawang & Asesoris

Ngahiji sareng Kami

News Center

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal