Welcome to Bestar lawang otomatis!
info@bestardoors.com

Lift Commercial Pintu vèrtikal

Short Description:

Lanjut Series ThermoLock ™ Model 810 iku paling kuat lan paling thermally efisien lawang ing Bestar produk line-up. 3 "kekandelan saka jampel polyurethane lan break karet termal ndadekake sing lawang panas lan tahan kadhemen, nalika ibu-lan-alur peserta mbantu segel metu angin, udan lan salju. Diprodhuksi karo nutupi galvanized panas-dipped lan 3 tataran lukisan baja, kang dirancang kanggo tahan kahanan cuaca angel lan iku pilihan sing disenengi kanggo lowongan gedhe ngendi kinerja termal lan kekiatan sing penting.


  • Termal Efisiensi: R Value = 26,10
  • Panel Konstruksi: Steel + Polyurethane Insulation + Steel
  • Desain peserta: Ibu lan bagean alur karo break termal lengkap

Detail produk

Tags Product

Lanjut Series ThermoLock ™ Model 810 iku paling kuat lan paling thermally efisien lawang ing Bestar produk line-up. 3 "kekandelan saka jampel polyurethane lan break karet termal ndadekake sing lawang panas lan tahan kadhemen, nalika ibu-lan-alur peserta mbantu segel metu angin, udan lan salju. Diprodhuksi karo nutupi galvanized panas-dipped lan 3 tataran lukisan baja, kang dirancang kanggo tahan kahanan cuaca angel lan iku pilihan sing disenengi kanggo lowongan gedhe ngendi kinerja termal lan kekiatan sing penting.

Tanggal Technical

No.

item

Fitur & Wuku

1

Product

Pintu Commercial

2

R-Value

26,10

3

Insulation

CFC Polyurethane free kapadhetan 55kg / m³

4

panel Konstruksi

Steel + Polyurethane + Steel

5

panel kekandelan

75mm (3 ")

6

panel Dhuwur

530mm (21 "), 610mm (24")

7

Desain panel

4 Canadian karo Woodgrain Tekstur

8

steel kekandelan

0.45mm (26gauge) interior & njaba

9

Coating lan Painting

Hot-dipped nutupi galvanized, polyester sepisanan lan lukisan topcoat

10

Desain joint

Ibu lan alur bagean karo Break termal lengkap

11

warna

putih

Lift vertikal Pintu Commercial

20-Commercial-Bagean-nduwur sirah-Garage-Door-vèrtikal-Lift

Pintu Commercial Angkat Koleksi

10-Bagean-nduwur sirah-Door-Commercial-Garage-Door

 


  • Previous:
  • Next:

  • PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car