Wilujeng sumping di Bestar panto otomatis!
info@bestardoors.com

Angkat komérsial Lawang nangtung

Pondok Description:

The Advanced Series ThermoLock ™ Modél 810 téh neneng jeung paling thermally efisien lawang dina Bestar produk garis-up. 3 "ketebalan tina insulasi polyurethane tur putus karét termal ngajadikeun maranéhanana lawang panas tur tahan tiis, sedengkeun basa-na-alur gabungan mantuan ngégél kaluar angin, hujan jeung salju. Dijieun ku palapis galvanized panas-dipped na 3 tahap lukisan baja, mangka dirancang tahan kondisi cuaca tangguh sarta mangrupa hasil pilihan pikaresep keur bukaan ageung dimana kinerja termal na durability penting.


  • Termal Kekecapan: Sunda Niley = 26,10
  • Panel Konstruksi: Steel + Polyurethane insulasi + Steel
  • Desain gabungan: Indung jeung bagian alur jeung putus termal pinuh

jéntré produk

Tags produk

The Advanced Series ThermoLock ™ Modél 810 téh neneng jeung paling thermally efisien lawang dina Bestar produk garis-up. 3 "ketebalan tina insulasi polyurethane tur putus karét termal ngajadikeun maranéhanana lawang panas tur tahan tiis, sedengkeun basa-na-alur gabungan mantuan ngégél kaluar angin, hujan jeung salju. Dijieun ku palapis galvanized panas-dipped na 3 tahap lukisan baja, mangka dirancang tahan kondisi cuaca tangguh sarta mangrupa hasil pilihan pikaresep keur bukaan ageung dimana kinerja termal na durability penting.

Tanggal teknis

No

barang

Fitur & Manfaat

1

barang

Lawang komérsial

2

R-Niley

26,10

3

penyekatan

CFC Polyurethane bébas kalawan kapadetan 55kg / m³

4

panel Konstruksi

Baja + Polyurethane + baja

5

panel ketebalan

75mm (3 ")

6

panel Jangkungna

530mm (21 "), 610mm (24")

7

Desain panel

4 Ribbed kalawan Woodgrain tékstur

8

baja ketebalan

0.45mm (26gauge) interior & exterior

9

Palapis na Lukisan

Panas-dipped palapis galvanized, poliéster Primer na lukisan topcoat

10

Desain gabungan

Basa jeung alur bagian jeung megatkeun termal pinuh

11

warna

bodas

Angkat nangtung Lawang komérsial

20-komérsial-Sectional-overhead-Garasi-Door-nangtung-Angkat

Lawang komérsial Angkat Tipe

10-Sectional-overhead-Door-komérsial-Garasi-Door

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal