Welcome to Bestar lawang otomatis!
info@bestardoors.com

Handle Nylon

Short Description:

nangani kita digawe dening materi nilon kualitas dhuwur, kang awet lan abot-tugas desain. Aja break mudhun nalika nggunakake normal dening tangan.


  • Potongan: USD 0.3-0.4 / Pcs
  • Min. Supaya Quantity: 500 Pcs
  • Sumber Kabisan: 10000 Pcs / Day
  • Loading Port: Guangzhou / Shenzhen / Tianjin
  • Sarat Pembayaran: LC / TT

Detail produk

Tags Product

nangani kita digawe dening materi nilon kualitas dhuwur, kang awet lan abot-tugas desain. Aja break mudhun nalika nggunakake normal dening tangan.

Tanggal Technical

No.

item

Keterangan

1

Jeneng Product

High Strength Handle Nylon

2

model

BS-01

3

Length

135MM

4

Jembar

25mm

5

Dhuwur

40mm

Handle Quality Nylon dhuwur

01-roller-lawang-nilon-nangani-showroom

 


  • Previous:
  • Next:

  • PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree