Wilujeng sumping di Bestar panto otomatis!
info@bestardoors.com

cecekelan nilon

Pondok Description:

cecekelan urang dijieun ku bahan nilon kualitas luhur, nu awét sarta beurat-tugas desain. Pernah ngarecah nalika pamakéan normal ku leungeun.


  • FOB Harga: Rp 0.3-0.4 / PCS
  • Mnt. Urutan kuantitas: 500 PCS
  • Suplai Kamampuhan: 10000 PCS / Poé
  • Loading Port: Guangzhou / Shenzhen / Tianjin
  • Sarat pembayaran: LC / TT

jéntré produk

Tags produk

cecekelan urang dijieun ku bahan nilon kualitas luhur, nu awét sarta beurat-tugas desain. Pernah ngarecah nalika pamakéan normal ku leungeun.

Tanggal teknis

No

barang

spésifikasi

1

Ngaran Produk

Tinggi Kakuatan cecekelan nilon

2

model

BS-01

3

panjang

135MM

4

rubak

25MM

5

luhur

40MM

Cecekelan Quality nilon tinggi

01-roller-panto-nilon-cecekelan-showroom

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car