Welcome to Bestar lawang otomatis!
info@bestardoors.com

roller Pintu

Short Description:

lawang roller rana kita kurban keamanan luwih, tumindak luwih cepet, banget nyuda mundhut panas lan polusi swara. Iku buktiaken dadi luwih dipercaya, aman lan kuwat saka lawang tradisional lan mbutuhake kurang pangopènan. Iku solusi sampurna kanggo kabeh bangunan modern.


    Detail produk

    Tags Product

    lawang roller rana kita kurban keamanan luwih, tumindak luwih cepet, banget nyuda mundhut panas lan polusi swara. Iku buktiaken dadi luwih dipercaya, aman lan kuwat saka lawang tradisional lan mbutuhake kurang pangopènan. Iku solusi sampurna kanggo kabeh bangunan modern. 

    Tanggal Technical

    No. item Keterangan
    1 Jeneng Product lawang Roller rana
    2 Material PPGI
    3 PPGI kekandelan 0.47-0.50mm
    4 PPGI Coating Top Coating 5 + 20um / Mbalik Coating 5 + 10um
    5 P [PGI Warna Putih / Kuning / Black
    6 area lawang Max Dhuwur 6m, 6m jembaré
    7 Mode opening Manual utawa listrik
    8 aplikasi Commercial lawang roller rana, industri roller lawang rana, roller omah lawang rana

    projects

    50-Roller-rana-Door-Garage-Door

    packing

    10-Roller-rana-Doors-Packing

     


  • Previous:
  • Next:

  • PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck