Wilujeng sumping di Bestar panto otomatis!
info@bestardoors.com

roller Lawang

Pondok Description:

lawang roller jepret kami nawiskeun kaamanan luhur, aksi gancang, considerably ngurangan leungitna panas sarta polusi noise. Hal ieu kabuktian jadi beuki dipercaya, aman tur kuat ti lawang tradisional sarta merlukeun kirang pangropéa. Ieu leyuran sampurna pikeun sakabéh wangunan modern.


    jéntré produk

    Tags produk

    lawang roller jepret kami nawiskeun kaamanan luhur, aksi gancang, considerably ngurangan leungitna panas sarta polusi noise. Hal ieu kabuktian jadi beuki dipercaya, aman tur kuat ti lawang tradisional sarta merlukeun kirang pangropéa. Ieu leyuran sampurna pikeun sakabéh wangunan modern. 

    Tanggal teknis

    No barang spésifikasi
    1 Ngaran Produk Panto roller jepret
    2 material PPGI
    3 PPGI ketebalan 0.47-0.50mm
    4 PPGI palapis Top palapis 5 + 20um / Balik palapis 5 + 10um
    5 P [PGI Warna Bodas / beige / Hideung
    6 aréa panto Max Jangkungna 6m, 6m lebar
    7 Mode lawang Manual atawa listrik
    8 aplikasi Komérsial panto roller jepret, industri roller panto jepret, roller padumukan panto jepret

    proyék

    50-Roller-jepret-Door-Garasi-Door

    pak-pakan

    10-Roller-jepret-Lawang-Packing

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra