Oloa

Faʻafefea ona aoga le faletaavale Faʻatonu Faitotoa System?

Tele o tagata e faʻaaoga o latou fale taʻavale fale i aso uma e o ai ma ulufale i o latou fale. Faatasi ai ma le tele o taimi faʻagaioiga, o lona uiga e te ono tatalaina ma tapuni lou fale taʻavale faleaiti tusa ma le 1,500 taimi i le tausaga. I le tele o le faʻaoga ma le faʻamoemoe i lau fale taʻavale fale taʻavale, e te iloa o faʻafefea ona aoga? Tele o tagata e ona fale e ono le malamalama pe faʻafefea ona galulue faletaavale tatalaina faitotoʻa ma naʻo latou maitauina latou faletaavale faitotoʻa faitema pe a iai se mea e faʻafuaseʻi malepe.

Ae o le malamalama i masini, vaega ma faʻagaioiga o lau fale inisinia faletaavale, e mafai ona sili atu ona e iloa vave ona masaesae mea faigaluega, malamalama pe a e manaʻomia faletaavale teuina faitotoʻa pe toe faʻaleleia, ma fesoʻotaʻiga sili atu lelei ma faletaavale faʻapitoa faitotoʻa.

Tele fale o loʻo iai le faitotoʻa o faletaavale i luga atu o vaega, e faʻaseʻe i luga ole ala e faʻaaoga ai mea faʻaseʻe o loʻo tu i le faʻalo o le faletaavale. Ina ia fesoasoani i le gaioi o le faitotoʻa, o le faitotoʻa e pipii atu i se faletaavale tatala faitotoʻa e se lima piʻo Pe a unaʻiina, o le afi faʻatonutonu le gaioi o le faitotoʻa matala pe faʻapipiʻi faʻaaogaina le torsion spring system e faʻapaleni le mamafa o le faitotoʻa, faʻatagaina le saogalemu ma le minoi gaioi.

Faletaavale Faitotoa Faigamalama System

Faʻafefea-a-faletaavale-faitoto-faiga-galue

E ui e faigofie lava le faʻagaioiga o lau fale faitotoʻa faletaavale, ae e galulue faʻatasi le tele o mea faigaluega e mautinoa ai le faʻatuatuaina ma sologa lelei mea faigaluega.

1. Springs : O le tele o faletaavale faitotoʻa vaʻaia se torsion vaipuna faiga. O vaipuna vaipuna o ni vaipuna tetele na faʻapipiʻiina i le pito i luga o le faitotoʻa o le faletaavale e faʻapea e savili ma malolo i totonu o se taga e tatala ma tapuni le faitotoʻa a o seʻe i totonu o se auala. Masani lava, faʻaputuga vaʻaiga vaiʻaiga oʻo i le 10 tausaga.

2. Uaea : O uaea e galulue faʻatasi ma vaipuna e siʻi ai ma tuʻu i lalo le faitotoʻa, ma e faia mai i uaea uʻamea faʻamau. O le mafiafia o uaea fale taʻavale o loʻo fuafuaina i le tele ma le mamafa o lou faitotoʻa.

3. Faʻamau : Faʻamau e faʻamau i luga o le faletaavale faʻapipiʻi panels ma faʻatagaina vaega e piʻo ma toso i tua a o le faitotoʻa matala ma tapunia. E fautuaina le tele o faitotoʻa o faletaavale e faʻalua ona faʻamau e fesoasoani e taofi le faitotoʻa a o i ai i se avanoa matala.

4. Auala : E i ai uma faʻavaʻa ma faʻasologa ala faʻapipiʻiina o se vaega o lau faletaavale faitotoʻa sisitema e fesoasoani i gaioiga. O uamea mafiafia ala o lona uiga o lau faletaavale faitotoʻa mafai ona sili atu lagolagoina le mamafa o le faitotoʻa ma teteʻe punou ma warping.

5. Faasee : Ina ia e alu i le ala, o lau faletaavale faitotoʻa faʻaaoga le sila, uliuli nylon poʻo le faamalosia sinasina nylon. Faʻatagaina le nylon mo le faʻatinoga lemu. O rollers tatau e tausi ma faʻasusu e faigofie lava ona taʻavale i tafatafa o le ala ae le seʻe.

6. Faamalosia Struts : O le struts fesoasoani lagolago le mamafa o faʻalua faletaavale faitotoʻa a o i ai i se avanoa matala mo taimi uumi o taimi.

7. Weatherstripping : O loʻo tu i le va o vaega o faitotoʻa, i fafo o le faʻavaʻa ma faʻasolosolo o le faitotoʻa o faletaavale, o le faʻamamaina o le tau e gafa ma le faʻatumauina ole malosiʻaga ma le faʻaʻeseʻeina ma le puipuia o fafo elemeni mai le ulufale atu i lau fale inisinia, pei o le susū, faʻatamaʻina ma otaota.